Apel
daună call
Cumpără online
RCA
RCA
Călătorie
Călătorie
Obține oferta
CASCO
CASCO
Bunuri
Bunuri
Locuință
Locuință
Sănătate
Sănătate

Asigurare de CĂLĂTORIE

Este atât de simplu!

Asigurarea de călătorie este acea asigurare care îți oferă protecție pentru orice fel de deplasare în străinatate, în scop turistic, pentru a studia, a muncii, a participa la diferite competiții sportive sau la orice altă activitate. O asigurare de călătorie bine aleasă îți oferă liniștea de care ai nevoie atunci când călătorești. Această asigurare face parte din categoria asigurărilor facultative și este un produs financiar la care apelăm din dorința de a ne proteja în timpul unei călătorii în străinătate.

O asigurare este un produs financiar util dacă folosește în mod real beneficiarului, ceea ce înseamnă că atunci când riscul se produce, asigurarea vine în ajutorul asiguratului și îi acoperă parte a cheltuielilor neprevăzute generate de eveniment.

Riscuri și limitări ale poliței de CĂLĂTORIE

Riscurile acoperite de polița de CĂLĂTORIE

Riscurile acoperite de polița medicală de călătorie:

 • Îmbolnăvire
 • Accident

 

Acoperiri/riscuri suplimentare conform opțiunilor de achiziționare:

 • Răspundere civilă privată în străinătate
 • Pierdere sau furt de documente
 • Storno - asigurare pentru anularea călătoriei în străinatate
 • Întreruperea călătoriei
 • Anularea călătoriei din cauza falimentului companiei aeriene
 • Storno pentru bilete de avion
 • Furt/pierdere/distrugere bagaje în timpul transportului
 • Asistență rutieră
 • Sporturi de sezon

Limitele maxime de despăgubire

 • Se stabilește în funcție de destinația aleasă și sunt cuprinse între 10.000 și 50.000 euro.
Ce beneficii aduce Asigurarea de CĂLĂTORIE?

FLEXIBILITATE ÎN ALEGEREA POLIȚEI DE ASIGURARE

Poți alege acoperirile asigurării în funcție de destinație, scopul călătoriei (turistic, business, studii, competiție etc.) sau mijlocul de transport folosit. De asemenea, poți opta pentru durata pentru care dorești ca asigurarea să fie valabilă, perioada putând varia de la un minim de 3 zile până la maxim 365 de zile.

ACOPERIRE DIVERSĂ

Îți alegi acoperirile în funcție de scopul călătoriei tale, respectiv în scop turistic sau pentru practicarea de sporturi de agrement cu risc redus

ASISTENȚĂ

Beneficiezi de asistență medicală cât și non-medicală pe toată durata asigurării, în timpul deplasării în străinătate. Astfel că, în cazul în care intervine un incident aflat în riscurile acoperite de către asigurare, ai un număr de telefon dedicat la care poți apela pentru suport.

DECONTAREA CHELTUIELILOR SUPLIMENTARE

Asigurarea preia toate cheltuielile medicale, farmaceutice, stomatologice, cheltuieli cu repatrierea sanitară sau în caz de deces, în caz de îmbolnavire sau accident, inclusiv răspunderea civilă în afara României. În acest mod, bugetul călătoriei tale nu este afectat de apariția oricărui incident asigurat.
De ce să alegi Asigurarea de CĂLĂTORIE de la MERIDIAN Broker?

Oferte Comparative de la mai Mulți Asigurători Parteneri

Garantarea Prețului

Asistență în Caz de Daună

Promptitudine și Personal Dedicat

Despre polița de Călătorie

Cotații Rapide

Îți oferim posibilitatea de a calcula prețul unei polițe de asigurare pe care să o închei online pentru tine sau pentru afacerea ta. Suntem siguri că preferi să ai repere precise în legătură cu cât trebuie să aloci din bugetul tău pentru a te asigura sau pentru a-ți asigura afacerea pe mai multe planuri.

Rapid și simplu, prin intermediul site-ului MERIDIAN Broker, poți să afli cotația de pret pentru produsele de asigurare potrivite ție sau afacerii tale.
Folosește site-ul MERIDIAN Broker și află cât te costă asigurarea!

 

Asistentă în Caz de Daună

Prin intermediul personalului specializat în instrumentarea daunelor, MERIDIAN Broker asistă clientul în cazul producerii evenimentului asigurat, în scopul derulării rapide și în mod corect a procesului de despăgubire, informând totodată periodic clientul cu privire la derularea acestuia.

Astfel, prin cunoașterea condițiilor de asigurare, a procedurilor de lucru și a felului în care funcționează piața de asigurări, MERIDIAN Broker oferă garanția obținerii despăgubirilor în condițiile și în termenii stipulați în poliță și întotdeauna în avantajul clientului, atunci când, sensul ambiguu al unor prevederi ar putea fi folosit spre a-l defavoriza.

În cazul producerii unei daune, te rugăm să ne comunici acest lucru în cel mai scurt timp posibil!

Ne poți contacta:

          √  telefonic, la numerele de telefon 0746.189.776 sau 021.301.90.30 ;

          √  la adresa de e-mail :asigurari@meridianbroker.ro

 

Garantarea Prețului

Oferta de asigurare emisă de MERIDIAN Broker pentru încheierea unei polițe de asigurare, în baza informațiilor necesare încheierii unui contract de asigurare furnizate de client, care conține prețul contractului de asigurare (prima de asigurare) pentru tipul de asigurare/perioada de asigurare solicitată de client și condițiile de asigurare aferente produsului pentru care se întocmește oferta, sunt valabile 30 de zile de la data transmiterii lor către client, dacă prin oferta respectivă nu se specifică altfel. O ofertă poate fi transformată în poliță o singură dată.

 

Promptitudine și Personal Dedicat

Asigurarea este o certitudine. Certitudinea că ești protejat prin asigurare, că plătești prețul corect pentru aceasta, că vei primi despăgubirea la timp și în cuantumul așteptat. Pe scurt, promisiunea că atunci când vei avea nevoie de noi iți vom fi alături cu toată experiența și devotamentul nostru.

Ne angajăm să răspundem cerințelor tale de asigurare în maxim 24 ore (cu excepția asigurărilor speciale care necesită un tratament suplimentar specific  cum ar fi aprobarea reasigurătorului).